Naše Bylinka Borůvka
Bylinný čaj z natě borůvky přispívá k normální hladině krevního cukru a k dobrému trávení.
Brusnice borůvka 100 %
Naše Bylinka Borůvka
Bylinný čaj z natě borůvky přispívá k normální hladině krevního cukru a k dobrému trávení.
Brusnice borůvka 100 %
20 ks, plouvoucí sáček
Popis
Receptura
Rituál
Byliny
Parametry
popis
SÍLA BORŮVKOVÉ NATĚ
Chutný čaj přispívá k normální hladině krevního cukru a k dobrému trávení. Nízký keřík borůvky zná snad každý. Blahodárné účinky na lidský organismus však nemají jen jeho plody, ale také nálev připravený z borůvkové natě. Báby kořenářky jej v lidovém léčitelství používaly odedávna. Odvar z listů borůvky není vhodné užívat dlouhodobě.
Příprava
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 5–10 minut. Čaj se připravuje vždy čerstvý.
Dávkování
Jako doplněk stravy se pije 1 šálek denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Chuť a vůně
Bylinný čaj připravený z borůvkové natě Vás překvapí příjemnou vůní s ovocnými podtóny a jemnou chutí. Nažloutlý nálev můžete osladit medem.
Upozornění
Nenahrazuje běžnou lékařsky indikovanou léčbu diabetu. Není určeno pro děti. Nepoužívejte při přecitlivělosti na borůvkovou nať. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Použití: Bylinný čaj z natě borůvky přispívá k normální hladině krevního cukru a k dobrému trávení. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.
Číslo receptury: 1753
V roce 1753 popsal borůvku švédský přírodovědec a lékař Carl Linné ve svém díle nazvaném Rostlinné druhy. Její latinské jméno myrtillus znamená v překladu malá myrta, borůvka se totiž svými větvičkami a lístky opravdu podobá myrtě.
Složení: Nať borůvky (Myrtilli herba) 100 %.
Více o receptuře
Vůně
Chuť
Každý den
ČAS NA SEBE
Vyberte si hrníček, který potěší Vaše oči.
Vložte do něj čajový sáček s bylinkami.
Zalijte ho vroucí vodou.
Zavřete oči a na 10 minut se přeneste na lesní stráň plnou voňavých a sladkých borůvek.
Poté si pomalu, v klidu vychutnávejte každý doušek tohoto lahodného čaje.